Magic Break Dj Yarışması

Her Magic’te olduğu gibi Creepville’de de dünyanın her köşesinden, alanının en iyi DJ’leri bizimle olacak.
Sen de adını bu yıldızların arasına yazdırarak müziğini binlerce kişiyle paylaşmak istemez misin?
iplaymagic ile Magic Break 2019 – Creepville’de müziği başlatan kişi olmak, eksiklerini tamamlayacak profesyonel eğitime kavuşmak ve DJ’lik kariyerinde yepyeni bir kulvara geçiş yapmak için yapman gerekenler çok basit:
✔ Yarım saatlik setini (+- 2 dakika) #iplaymagiccreep etiketiyle Soundcloud hesabına yükle. ✔ Instagram’da @magicbreak, @i_play_magic ve @ravingroup hesaplarını takip ettiğinden emin ol. ✔ iplaymagic görselimizi Instagram hikayelerinde @magicbreak, @i_play_magic ve @ravingroup hesaplarını etiketleyerek paylaş. Hesabının kilitli olmadığına dikkat et lütfen. ✔ Setinin linkini ve sana ait, DJ’lik yaparken ya da DJ setinin başında bir fotoğrafını mail adresi üzerinden bizimle paylaş. İşte bu kadar! 🔮
Ardından tüm başvurular, 2016 yılından beri 100’den fazla öğrenci yetiştiren ve bu öğrencilerini Türkiye’nin seçkin kulüplerinde kabine geçiren Ravin’ Group DJ Academy tarafından tek tek dinlenecek ve ilk 5 seçilecek.
Seçilen 5 kişi içinde yer alanlar için heyecanlı bir yolculuk başlayacak…
Ravin’ Group stüdyosunda ağırlanacak ve Ravin’ Group etikinliklerinde sahne alacak ilk 5’in tamamı ayrıca iplaymagic Pre-Magic final etkinliğinde gerçek Magicianlar önünde yarımşar saat performans sergileyecek.
Yarışmanın birincisi de jüri+katılımcı oylarıyla burada belirlecek.
iplaymagic şampiyonu, Ravin’ Group stüdyosunda 2 saatlik bir eğitim daha kazanacak ve Ekim geldiğinde her zamanki gibi yine binlerce kişi için Magic Break yolculuğunu başlatacak isim olacak. 🗣 🗣 Yarışmaya başvurular şu an başlıyor. Son katılım 26.09.2019 saat 14:00! En iyi setin için hazırlıklara hemen başla.
Bol şans! 🕷

#magicbreak #creepville #magicbreak2019 #ravindjacademy

Share: